Privacy

[vc_row rt_row_background_width=”fullwidth” rt_row_content_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_height=”” rt_column_gaps=”” rt_row_shadows=”” rt_row_borders=”” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_layer=”” rt_bg_video_format=”self-hosted” rt_class=”rt-4643999″ rt_paddings=”40,0,,” rt_margins=”,,,” rt_content_margins=”,,,” rt_tablet_paddings=”,,,” rt_tablet_margins=”,,,” rt_tablet_content_margins=”,,,” rt_sp_paddings=”,,,” rt_sp_margins=”,,,” rt_sp_content_margins=”,,,”][vc_column width=”1/2″ rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_col_paddings=”true” rt_wrp_col_paddings=”false” rt_class=”rt-7314671″ rt_margins=”,” rt_paddings=”40px,40px,,” rt_wrapper_paddings=”,,,” rt_tablet_margins=”,” rt_tablet_paddings=”,,,” rt_tablet_wrapper_paddings=”,,,” rt_sp_margins=”,” rt_sp_paddings=”,,,” rt_sp_wrapper_paddings=”,,,” rt_bg_color=”” rt_bg_overlay_color=””][content_box heading=”Privacyverklaring” heading_size=”h4″ heading_style=”style-1″ button_style=”text” button_size=”small” punchline=””]Multifire International BV, gevestigd aan Willem Fenengastraat 27, 1096 BL te Amsterdam is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.[/content_box][vc_separator style=”style-1″ rt_class=”rt-1379328″ margins=”,,,”][content_box heading=”Persoonsgegevens die wij verwerken” heading_size=”h4″ heading_style=”style-1″ button_style=”text” button_size=”small” punchline=””]Multifire International BV verwerkt uw zakelijke persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Naam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die de klant actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie, telefonisch of via de website.

[/content_box][vc_separator style=”style-1″ rt_class=”rt-1379328″ margins=”,,,”][content_box heading=”Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken” heading_size=”h4″ heading_style=”style-1″ button_style=”text” button_size=”small” punchline=””]Multifire International BV verwerkt uw zakelijke persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Telefonisch of e-mail contact
  • Afleveren van goederen en diensten
  • Om te voldoen aan een wettelijke verplichting, zoals de belastingdienst.

[/content_box][vc_separator style=”style-1″ rt_class=”rt-1379328″ margins=”,,,”][content_box heading=”Hoe wij persoonsgegevens beveiligen” heading_size=”h4″ heading_style=”style-1″ button_style=”text” button_size=”small” punchline=””]Multifire International BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@multifire.nl[/content_box][vc_separator style=”style-1″ rt_class=”rt-1379328″ margins=”,,,”][content_box heading=”Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken” heading_size=”h4″ heading_style=”style-1″ button_style=”text” button_size=”small” punchline=””]Multifire International BV gebruikt geen technische en functionele cookies.[/content_box][/vc_column][vc_column width=”1/2″ rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_col_paddings=”true” rt_wrp_col_paddings=”false” rt_class=”rt-9570666″ rt_margins=”,” rt_paddings=”40px,40px,,” rt_wrapper_paddings=”,,,” rt_tablet_margins=”,” rt_tablet_paddings=”,,,” rt_tablet_wrapper_paddings=”,,,” rt_sp_margins=”,” rt_sp_paddings=”,,,” rt_sp_wrapper_paddings=”,,,” rt_bg_color=”” rt_bg_overlay_color=””][content_box heading=”Contactgegevens” heading_size=”h4″ heading_style=”style-1″ button_style=”text” button_size=”small” punchline=””]Multifire International BV, Willem Fenengastraat 27, 1096 BL Amsterdam, +31 (0)20 345 9020. Jan Peter de Boer is de Functionaris Gegevensbescherming.

[/content_box][vc_separator style=”style-1″ rt_class=”rt-1379328″ margins=”,,,”][content_box heading=”Bijzondere persoonsgegevens die wij verwerken” heading_size=”h4″ heading_style=”style-1″ button_style=”text” button_size=”small” punchline=””]Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op dan verwijderen wij deze informatie.[/content_box][vc_separator style=”style-1″ rt_class=”rt-1379328″ margins=”,,,”][content_box heading=”Geautomatiseerde besluitvorming” heading_size=”h4″ heading_style=”style-1″ button_style=”text” button_size=”small” punchline=””]Multifire International BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Multifire International BV) tussen zit. Multifire International BV gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

  • Compass
  • Microsoft Dynamics

[/content_box][vc_separator style=”style-1″ rt_class=”rt-1379328″ margins=”,,,”][content_box heading=”Hoe lang we persoonsgegevens bewaren” heading_size=”h4″ heading_style=”style-1″ button_style=”text” button_size=”small” punchline=””]Jouw gegevens worden voor de wettelijke periode van 7 jaar bewaard door Multifire International BV, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling jouw gegevens langer moeten bewaren.[/content_box][vc_separator style=”style-1″ rt_class=”rt-1379328″ margins=”,,,”][content_box heading=”Delen van persoonsgegevens met derden” heading_size=”h4″ heading_style=”style-1″ button_style=”text” button_size=”small” punchline=””]Multifire International BV verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.[/content_box][/vc_column][/vc_row][vc_row rt_row_background_width=”fullwidth” rt_row_content_width=”default” rt_row_style=”default-style” rt_row_height=”” rt_column_gaps=”” rt_row_shadows=”” rt_row_borders=”” rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”cover” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_bg_layer=”” rt_bg_video_format=”self-hosted” rt_class=”rt-1361975″ rt_paddings=”0,0,,” rt_margins=”,,,” rt_content_margins=”,,,” rt_tablet_paddings=”,,,” rt_tablet_margins=”,,,” rt_tablet_content_margins=”,,,” rt_sp_paddings=”,,,” rt_sp_margins=”,,,” rt_sp_content_margins=”,,,”][vc_column rt_bg_effect=”classic” rt_bg_image_repeat=”repeat” rt_bg_size=”auto auto” rt_bg_position=”right top” rt_bg_attachment=”scroll” rt_col_paddings=”true” rt_wrp_col_paddings=”false” rt_class=”rt-7314671″ rt_margins=”,” rt_paddings=”40px,40px,,” rt_wrapper_paddings=”,,,” rt_tablet_margins=”,” rt_tablet_paddings=”,,,” rt_tablet_wrapper_paddings=”,,,” rt_sp_margins=”,” rt_sp_paddings=”,,,” rt_sp_wrapper_paddings=”,,,” rt_bg_color=”” rt_bg_overlay_color=””][vc_separator style=”style-1″ rt_class=”rt-8672557″ margins=”0,,,”][content_box heading=”Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen” heading_size=”h4″ heading_style=”style-1″ button_style=”text” button_size=”small” punchline=””]U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Multifire International BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@multifire.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Multifire International BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons[/content_box][/vc_column][/vc_row]

    [rt_retina_image img_1x="3986" img="3985" class="sidepanel-logo" img_align="" img_bottom_margin="30px" link="" link_target="" link_title=""]

    Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

    ADDRESS

    63739 street lorem ipsum City, Country

    PHONE

    +12 (0) 345 678 9

    EMAIL

    info@company.com

    [button button_text="PURCHASE" button_style="style-1" font="heading-font" button_size="hero" button_link="#" link_open="" button_icon="icon-right-thin" href_title="PURCHASE"]
    Cart