Garantiecertificaat

Garantiecertificaat

Indien de tekeningen door Multifire International zijn uitgetrokken en de laagdikte is geadviseerd geven wij samen met het applicatiebedrijf een garantiecertificaat af.  Dit ‘brandwerende coating certificaat’ bevat een duidelijke beschrijving van het project, de applicateur, het behandelde oppervlak, en de te bereiken brandwerendheid van de constructie-onderdelen. Het wordt na voltooiing van het contract door de applicateur ondertekend en aan Multifire geretourneerd. Daarna gaan kopieën van het certificaat naar de opdrachtgever.

Het certificaat wordt door de opdrachtgever overhandigd aan de plaatselijke overheidsinstantie (brandpreventie officier). De overheid heet zo garantie dat de brandwerende coating overeenkomstig de verwerkingsinstructies is aangebracht en dus aan de vereiste brandwerendheid voldoet.

Kwaliteitsondersteuning

Multifire BV geeft een garantiecertificaat op het product. Onze brandwerende systemen gaat vergezeld van een volledig ondersteuningspakket, waarmee de kwaliteit van het product en van de verwerking wordt gewaarborgd. Dit pakket biedt een uitstekende mogelijkheid om contracten op een correcte en soepele manier op te leveren. Het pakket bevat

 • Verwerkingsinstructies
 • Technische ondersteuning
 • Projectcontrole & service
 • Brandwerend coating certificaat
 • TNO rapporten (op verzoek verkrijgbaar)
 • Uitvoering kwastapplicatie
 • Uitvoering airless spuitapplicatie
Fire Protection for Professionals

(Afbeelding/overzicht ondersteuningspakket, mooi render)

Zoekt u een partner op het gebied van verwerkingsinstructiestechnische ondersteuningprojectcontrolegarantiecertificaatTNO rapportenuitvoering en meer?

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com

  Cart